Zomerkamp 2017

Hoe schrijf ik mijn kind in?

kapoenen en welpen:

U kan uw kapoen of welp inschrijven voor het zomerkamp door € 140 te storten op rekeningnummer BE72 4732 1833 3116 met vermelding ZOMERKAMP 2017 + TAK + NAAM. Dit dient te gebeuren voor 1 juni 2017. Het inschrijvingsgeld bedraagt €140. Aangezien de prijs van de kampplaatsen de voorbije jaren duurder wordt, zijn we genoodzaakt om de kampprijs wat te verhogen.

We willen alle nodige comfort en vrijheid voor uw kind behouden. Indien je thuis met twee of meer bent die meegaan op kamp, dan dien je voor het tweede en jongere kind €5 minder te betalen. Bij het derde, jongere kind betaal je ook €5 minder dan de opgegeven prijs, enz.

Gelieve uw kapoen of welp in te schrijven voor 1 juni 2017. Hiermee bedoelen wij dat het bedrag van €140 voor 1 juni 2017 op onze rekening moet toegekomen zijn. Zo kunnen wij alle te verrichten administratie tijdig op orde stellen en voor iedereen een kampaandenken voorzien. De laatste jaren merken wij dat steeds meer en meer ouders nog na 1 juni hun kapoen of welp inschrijven. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om, wie na 1 juni betaald, €20 extra aan te rekenen. Het inschrijvingsgeld bedraagt dan €160. Het organiseren van een zomerkamp vraagt veel papier- en voorbereidingswerk (verzekering, bestellen van kampaandenken …). Door leden die zich te laat inschrijven moet de leiding, die examens hebben op dat moment, nog allerhande papierwerk in orde maken, wat we op deze manier willen vermijden.

Alle andere info omtrent het zomerkamp is te vinden in het kampboekje.
Klik hier om het kampboekje voor kapoenen en welpen te downloaden.

Jonggivers en givers:

U kan uw (jong)giver inschrijven voor het zomerkamp door €160 te storten op rekeningnummer BE72 4732 1833 3116 met vermelding ZOMERKAMP 2016 + TAK + NAAM. Dit dient te gebeuren voor 1 juni 2016. Aangezien de prijs van de kampplaatsen de voorbije jaren duurder wordt, zijn we genoodzaakt om de kampprijs wat te verhogen.

We willen alle nodige comfort en vrijheid voor uw kind behouden. Het inschrijvingsgeld bedraagt €160. Indien je thuis met twee of meer bent die meegaan op kamp, dan dien je voor het tweede en jongere kind €5 minder te betalen.

Gelieve uw (jong)giver in te schrijven voor 1 juni 2016. Hiermee bedoelen wij dat het bedrag van €160 voor 1 juni 2016 op onze rekening moet toegekomen zijn. Zo kunnen wij alle te verrichten administratie tijdig op orde stellen en voor iedereen een kampaandenken voorzien. De laatste jaren merken wij dat steeds meer en meer ouders nog na 1 juni hun kind inschrijven. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om, wie na 1 juni betaalt, €20 extra aan te rekenen. Het inschrijvingsgeld bedraagt dan €180. Het organiseren van een zomerkamp vraagt veel papier- en voorbereidingswerk (verzekering, bestellen van kampaandenken …). Door leden die zich te laat inschrijven moet de leiding, die examens hebben op dat moment, nog allerhande papierwerk in orde maken, wat we op deze manier willen vermijden.

Klik hier om het kampboekje voor jonggivers te downloaden.

Klik hier om het kampboekje voor givers te donwloaden.