In de welpentak mag het er al wat stoerder aan toe gaan. We verleggen de grenzen van ons inlevingsvermogen. Het leven is een jungle waarin we leren zélf spannende dingen te doen. Dit alles in de sfeer van het Junglebook.

Het is dan ook in dat zelfde kader van Junglebook dat elke leiding van de welpen een speciale naam gekregen heeft, het is dus heel normaal moest u welp onze echte namen niet herkennen. Wij zijn immers beter bekend als:

 

Gaëlle : Akela

Fabio: Phao

Paulien:

Aurelio:

Ward:

Leeftijd: 8 tot 11 jaarLaatste berichten:

Activiteitenkalender februari - mei 2020In onderstaande link zijn de activiteiten terug te vinden voor iedere tak. Controleer deze regelmatig want niet alle activiteiten starten telkens om 14u (het gewoonlijke startuur) of gaan door in de scoutsloods. Dit staat mooi vermeld indien we afwijken van de gebruikelijke afspraak (14u aan de scoutsloods). 

 

Activiteitenkalender feb-mei 2020

Activiteitenkalender september - december 2019In onderstaande link zijn de activiteiten terug te vinden voor iedere tak. Controleer deze regelmatig want niet alle activiteiten starten telkens om 14u (het gewoonlijke startuur) of gaan door in de scoutsloods. Dit staat mooi vermeld indien we afwijken van de gebruikelijke afspraak (14u aan de scoutsloods). 

 

Activiteiten september - december 2019

Activiteitenkalender 2018 - 2019In onderstaande link zijn de activiteiten terug te vinden voor iedere tak. Controleer deze regelmatig want niet alle activiteiten starten telkens om 14u (het gewoonlijke startuur) of gaan door in de scoutsloods. Dit staat telkens mooi vermeld indien we afwijken van de gebruikelijke afspraak (14u aan de scoutsloods). 

 

 Activiteitenkalender

Kapoenen en Welpen weekend 2018Klik op onderstaande link voor alle informatie over het weekend voor kapoenen en welpen.

Brief-weekend-2018

weekend kapoenen / welpenIn onderstaand document staat alle info omtrent het weekend van de welpen en kapoenen.
Is er iets niet duidelijk of zit je met vragen? Aarzel dan niet en stuur ons op polderwolven@gmail.com een mailtje. Je kan de leiding ook altijd persoonlijk aanspreken op een van de activiteiten.

Brief-weekend-2017
Activiteiten:

er zijn geen activiteiten gekend


De leiding van de welpen:

Shere Khan

Paulien Denul

totem: Standvastige Zeehond

Paulien is jarig op 25 oktober 2020.

0484 18 70 63

In leiding bij : Welpen

Phao

Fabio Soetaert

totem: Behoedzame Schroefhoorngeit

Fabio is jarig op 29 maart 2020.

In leiding bij : Welpen

Khaa

Aurelio De Meulenaere

totem: Opgewekte Sifaka

Aurelio is jarig op 10 mei 2020.

In leiding bij : Welpen