In de welpentak mag het er al wat stoerder aan toe gaan. We verleggen de grenzen van ons inlevingsvermogen. Het leven is een jungle waarin we leren zélf spannende dingen te doen. Dit alles in de sfeer van het Junglebook.

Het is dan ook in dat zelfde kader van Junglebook dat elke leiding van de welpen een speciale naam gekregen heeft, het is dus heel normaal moest u welp onze echte namen niet herkennen. Wij zijn immers beter bekend als:

Gaëlle : Akela

Fabio: Phao

Paulien:

Aurelio:

Ward:

activiteitenkalender (september t.e.m. december)

Kapoenen en Welpen weekend 2018

Klik op onderstaande link voor alle informatie over het weekend voor kapoenen en welpen.

Brief-weekend-2018

weekend kapoenen / welpen

In onderstaand document staat alle info omtrent het weekend van de welpen en kapoenen.
Is er iets niet duidelijk of zit je met vragen? Aarzel dan niet en stuur ons op polderwolven@gmail.com een mailtje. Je kan de leiding ook altijd persoonlijk aanspreken op een van de activiteiten.

Brief-weekend-2017

De leiding van de welpen:

Paulien Denul

totem: Standvastige Zeehond

Paulien is jarig op 25 oktober 2018.

Akela

Gaëlle Desmecht

totem: Onomwonden Scholekster

Gaëlle is jarig op 14 mei 2018.

Phao

Fabio Soetaert

totem: Behoedzame Schroefhoorngeit

Fabio is jarig op 29 maart 2018.