Welpen zomerkamp 2020

In de welpentak mag het er al wat stoerder aan toe gaan. We verleggen de grenzen van ons inlevingsvermogen. Het leven is een jungle waarin we leren zélf spannende dingen te doen. Dit alles in de sfeer van het Junglebook.

Het is dan ook in dat zelfde kader van Junglebook dat elke leiding van de welpen een speciale naam gekregen heeft, het is dus heel normaal moest u welp onze echte namen niet herkennen. Wij zijn immers beter bekend als:

Paulien : Shere-Khan

Lara: Bagheera

Lise:  Jacala

Tibi: Baloe

Yan-nou: Sona

Aurelio: Kaa

Fabio: Phao

Activiteitenkalender september - december '20

Dit is de activiteitenkalender voor het eerste semester. Bekijk deze goed. De activiteiten gaan gewoonlijk door in onze scoutsloods (Brugsesteenweg +7, 8420 Wenduine) tenzij anders vermeld.

Voor de kapoenen en welpen gaat de activiteit door van 14u00-17u00,
voor de jonggivers van 14u15-17u15.

Activiteitenkalender sep-dec 2020_DEF

Kapoenen en Welpen weekend 2018

Klik op onderstaande link voor alle informatie over het weekend voor kapoenen en welpen.

Brief-weekend-2018

De leiding van de welpen:

Shere Khan

Paulien Denul

totem: Standvastige Zeehond

Paulien is jarig op 25 oktober 2020.

Khaa

Aurelio De Meulenaere

totem: Opgewekte Sifaka

Aurelio is jarig op 10 mei 2020.

Bagheera

Lara Blomme

totem: Goedlachse caprinae

Lara is jarig op 18 augustus 2020.

Jacala

Lise Nekkebroeck

totem: Oprechte Ara Macao

Lise is jarig op 1 december 2020.