kapoenen

Bij de kapoenen staat alles in het teken van spel, fantasie, expressie en creativiteit. Spelenderwijs en ongedwongen ontdekken we samen met hen de wereld.

activiteitenkalender (september t.e.m. december)

weekend kapoenen / welpen

In onderstaand document staat alle info omtrent het weekend van de welpen en kapoenen.
Is er iets niet duidelijk of zit je met vragen? Aarzel dan niet en stuur ons op polderwolven@gmail.com een mailtje. Je kan de leiding ook altijd persoonlijk aanspreken op een van de activiteiten.

Brief-weekend-2017

De leiding van de kapoenen:

Emma Derynck

totem: Extraverte Suricata

Emma is jarig op 7 juni 2018.

In leiding bij : Kapoenen

Emma Legein (takleider)

Emma Legein

totem: Zotte Emipo

Emma is jarig op 3 februari 2018.

In leiding bij : Kapoenen