kapoenen

Bij de kapoenen staat alles in het teken van spel, fantasie, expressie en creativiteit. Spelenderwijs en ongedwongen ontdekken we samen met hen de wereld.

Leeftijd: 6 tot 8 jaar

 

 

 

Leiding: Emma, Leen, Arno en OlivierLaatste berichten:

Activiteitenkalender september - december '20Dit is de activiteitenkalender voor het eerste semester. Bekijk deze goed. De activiteiten gaan gewoonlijk door in onze scoutsloods (Brugsesteenweg +7, 8420 Wenduine) tenzij anders vermeld.

Voor de kapoenen en welpen gaat de activiteit door van 14u00-17u00,
voor de jonggivers van 14u15-17u15.

Activiteitenkalender sep-dec 2020_DEF

Activiteitenkalender februari - mei 2020In onderstaande link zijn de activiteiten terug te vinden voor iedere tak. Controleer deze regelmatig want niet alle activiteiten starten telkens om 14u (het gewoonlijke startuur) of gaan door in de scoutsloods. Dit staat mooi vermeld indien we afwijken van de gebruikelijke afspraak (14u aan de scoutsloods). 

 

Activiteitenkalender feb-mei 2020

Activiteitenkalender september - december 2019In onderstaande link zijn de activiteiten terug te vinden voor iedere tak. Controleer deze regelmatig want niet alle activiteiten starten telkens om 14u (het gewoonlijke startuur) of gaan door in de scoutsloods. Dit staat mooi vermeld indien we afwijken van de gebruikelijke afspraak (14u aan de scoutsloods). 

 

Activiteiten september - december 2019

Activiteitenkalender 2018 - 2019In onderstaande link zijn de activiteiten terug te vinden voor iedere tak. Controleer deze regelmatig want niet alle activiteiten starten telkens om 14u (het gewoonlijke startuur) of gaan door in de scoutsloods. Dit staat telkens mooi vermeld indien we afwijken van de gebruikelijke afspraak (14u aan de scoutsloods). 

 

 Activiteitenkalender

weekend kapoenen / welpenIn onderstaand document staat alle info omtrent het weekend van de welpen en kapoenen.
Is er iets niet duidelijk of zit je met vragen? Aarzel dan niet en stuur ons op polderwolven@gmail.com een mailtje. Je kan de leiding ook altijd persoonlijk aanspreken op een van de activiteiten.

Brief-weekend-2017
Activiteiten:

er zijn geen activiteiten gekend


De leiding van de kapoenen:

Emma Legein (takleider)

Emma Legein

totem: Zotte Emipo

Emma is jarig op 3 February 2021.

In leiding bij : Kapoenen

Leen Ceux

Leen Ceux

totem: Toegewijde Wapiti

Leen is jarig op 28 April 2021.

In leiding bij : Kapoenen

Arno Van Hecke

Arno Van Hecke

totem: Ondeugende bintoerong

Arno is jarig op 13 March 2021.

In leiding bij : Kapoenen

Olivier Conard

Olivier Conard

totem: Goedaardige loewak

Olivier is jarig op 5 September 2021.

In leiding bij : Kapoenen