kapoenen

Bij de kapoenen staat alles in het teken van spel, fantasie, expressie en creativiteit. Spelenderwijs en ongedwongen ontdekken we samen met hen de wereld.

Leiding: Emma, Leen, Arno en Olivier

Activiteitenkalender september - december '20

Dit is de activiteitenkalender voor het eerste semester. Bekijk deze goed. De activiteiten gaan gewoonlijk door in onze scoutsloods (Brugsesteenweg +7, 8420 Wenduine) tenzij anders vermeld.

Voor de kapoenen en welpen gaat de activiteit door van 14u00-17u00,
voor de jonggivers van 14u15-17u15.

Activiteitenkalender sep-dec 2020_DEF

weekend kapoenen / welpen

In onderstaand document staat alle info omtrent het weekend van de welpen en kapoenen.
Is er iets niet duidelijk of zit je met vragen? Aarzel dan niet en stuur ons op polderwolven@gmail.com een mailtje. Je kan de leiding ook altijd persoonlijk aanspreken op een van de activiteiten.

Brief-weekend-2017

De leiding van de kapoenen:

Emma Legein (takleider)

Emma Legein

totem: Zotte Emipo

Emma is jarig op 3 February 2021.

Leen Ceux

totem: Toegewijde Wapiti

Leen is jarig op 28 April 2021.

Arno Van Hecke

totem: Ondeugende bintoerong

Arno is jarig op 13 March 2021.

Olivier Conard

totem: Goedaardige loewak

Olivier is jarig op 5 September 2021.