De jonggivers gaan voor het eerst samen op tocht met de rugzak. We stoken een vuurtje en maken zelf ons eten. Een vlot sjorren, een tweedaagse fietstocht en een tentenkamp in volle zomer. Dat is ons ultieme spel zonder einde.

Leeftijd: 11 tot 14 jaar

 

 

Leiding: Ward, Zidane en Tha√ĮsLaatste berichten:

Activiteitenkalender september - december '20Dit is de activiteitenkalender voor het eerste semester. Bekijk deze goed. De activiteiten gaan gewoonlijk door in onze scoutsloods (Brugsesteenweg +7, 8420 Wenduine) tenzij anders vermeld.

Voor de kapoenen en welpen gaat de activiteit door van 14u00-17u00,
voor de jonggivers van 14u15-17u15.

Activiteitenkalender sep-dec 2020_DEF

Activiteitenkalender februari - mei 2020In onderstaande link zijn de activiteiten terug te vinden voor iedere tak. Controleer deze regelmatig want niet alle activiteiten starten telkens om 14u (het gewoonlijke startuur) of gaan door in de scoutsloods. Dit staat mooi vermeld indien we afwijken van de gebruikelijke afspraak (14u aan de scoutsloods). 

 

Activiteitenkalender feb-mei 2020

Activiteitenkalender september - december 2019In onderstaande link zijn de activiteiten terug te vinden voor iedere tak. Controleer deze regelmatig want niet alle activiteiten starten telkens om 14u (het gewoonlijke startuur) of gaan door in de scoutsloods. Dit staat mooi vermeld indien we afwijken van de gebruikelijke afspraak (14u aan de scoutsloods). 

 

Activiteiten september - december 2019

Activiteitenkalender 2018 - 2019In onderstaande link zijn de activiteiten terug te vinden voor iedere tak. Controleer deze regelmatig want niet alle activiteiten starten telkens om 14u (het gewoonlijke startuur) of gaan door in de scoutsloods. Dit staat telkens mooi vermeld indien we afwijken van de gebruikelijke afspraak (14u aan de scoutsloods). 

 

 Activiteitenkalender
Activiteiten:

er zijn geen activiteiten gekend


De leiding van de jonggivers:

Ward Van Eenoo (takleider)

Ward Van Eenoo

totem: Sfeervolle Koala

Ward is jarig op 13 May 2021.

In leiding bij : Jonggivers

Zidane Angely

Zidane Angely

Zidane is jarig op 1 August 2021.

In leiding bij : Jonggivers