Scoutsjaar 2020

Inschrijvingen voor het scoutsjaar 2020

Vanaf de dag na de startdag, 20 september 2020 dus, zal het mogelijk zijn om uw kind in te schrijven voor de scouts. Ook hier werken we met een bubbel van 50 en is snel zijn dus de boodschap.

Inschrijven kan eenvoudig via de volgende werkwijze:

Eerste inschrijving

1. Registratie Groepsadministratie: vul het formulier in op www.scoutingpolderwolven.be > lid worden.
  2. Vul de steekkaart in op de Groepsadministratie: maak een account aan op www.groepsadmin.be en klik op
    ‘Gebruiker aanmaken’. Na het aanmaken van een account, log je je in en vul je de individuele steekkaart in. (Klik op ‘Individuele steekkaart in het tabmenu.)
  3. Betaling lidgeld: Stort 37,00 EUR op het rekeningnummer BE72 4732 1833 3116 met de mededeling ‘Lidgeld + NAAM + TAK’, graag zo snel mogelijk vanaf 20 september 2020.

Opnieuw inschrijven

1. Registratie Groepsadministratie: surf naar de website groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be, klik op “gebruiker aanmaken” en volg de stappen. Pas dan de gegevens van uw kind aan. Als u vorig jaar al een gebruiker hebt aangemaakt, dan kan u deze stap overslaan en meteen aanmelden.
  2. Vul de Steekkaart in op de Groepsadministratie: eens u geregistreerd bent, kunt u online de individuele steekkaart invullen of op elk moment tijdens het jaar bewerken. De steekkaart moet elk jaar herbekeken worden. Zo kunnen wij de veiligheid van iedereen garanderen.
  3. Betaling lidgeld: Stort 37,00 EUR op rekeningnummer BE72 4732 1833 3116 met mededeling ‘Lidgeld + NAAM + TAK’, graag zo snel mogelijk vanaf 20 september 2020.

Leiding ’20-21

Kapoenen: