Lid worden

Welkom bij scouts De Polderwolven Wenduine. Hier vind je alle info om je in te schrijven bij onze jeugdbeweging. Je inschrijving verloopt in 2 stappen en is volledig digitaal. Volg de volgende instructies.

Stappenplan (Dit is voor Nieuwe leden. Voor herinschrijvingen neem je best een kijkje op de pagina ‘administratie’)

1. Registratie GroepsAdministratie: vul onderstaand formulier in.
  2. Betaling lidgeld: Stort 37,00 EUR op rekeningnummer BE72 4732 1833 3116 met mededeling ‘Lidgeld + NAAM + TAK’
  3. Vul de Steekkaart in op de GroepsAdministratie.
    • Maak een account aan op www.groepsadmin.be (Klik op ‘Gebruiker aanmaken’)
    • na het aanmaken van een account, log je je in.
    • Vul de steekkaart in. (Klik op ‘Individuele steekkaart’ in het tabmenu)

Voor meer info (nieuwe leden en herinschrijvingen); kijk op de pagina ‘Administratie’.

Indien er vragen/ problemen zijn i.v.m. het inschrijven kan je altijd terecht bij onze VGA door een mailtje te sturen naar hanna.debruyne@scoutingpolderwolven.be of door gewoon een mailtje te sturen naar polderwolven@gmail.com