Attesten

imagesTegemoetkoming mutualiteit

Afhankelijk van bij welke mutualiteit uw kind is ingeschreven, kunt u een deel van het inschrijvingsgeld, kampgeld, … terugkrijgen. Na het betalen van het geld moet u in dat geval zo’n formulier gaan ophalen bij uw mutualiteit. Dergelijke formulieren zijn meestal ook wel terug te vinden op de website van uw mutualiteit. Vervolgens geeft u die af aan een leider op een activiteit.

Na het stempelen en ondertekenen van het formulier, krijgt u dit terug. Vervolgens geeft u dit formulier terug af bij uw mutualiteit en zo krijgt u een deel van het geld terug.

 

imagesFiscale attesten

Voor elk kind onder de 12 jaar heeft u recht op een belastingsteruggave voor kinderopvang op basis van het aantal opvangdagen en het dagtarief (maximaal EUR 11,40 per kind per dag). Dit betekent in ons geval dat weekends en kampen in aanmerking komen. Daarvoor dient u een door ons uitgegeven attest aan uw belastingsaangifte toe te voegen als bewijs.

Om een attest te verkrijgen, moet u de volgende stappen volgen:

  1.  Stuur een mailtje naar paulien.denul@outlook.com en vraag daarin naar het fiscaal attest van dat scoutsjaar. Wij bezorgen je het correcte attest.
  2. Vul enkel uw persoonlijke gegevens en die van uw kind in.
  3. Het attest met de ingevulde gegevens moet u vervolgens afgeven aan een van de leiding.
  4. De verantwoordelijke zal dan vervolgens het formulier verder invullen en valideren. Ten slotte krijgt u het formulier terug en moet het toegevoegd worden aan uw belastingsaangifte.

 

Indien er nog vragen of problemen rijzen, aarzel dan vooral niet om contact op te nemen met ons voor verdere uitleg.