Administratie

imagesOm volledig in orde te zijn met jouw administratie, moet je de volgende zaken hebben uitgevoerd;

1. inschrijven als NIEUW LID of HERINSCHRIJVEN;
  2. betalen lidgeld;
  3. invullen/ aanpassen steekkaart.

1. NIEUW LID of HERINSCHRIJVEN

• als NIEUW LID ga je naar de pagina ‘Lid worden’. Daar vul je dan het formulier in en volg je de instructies.
  • Voor de HERINSCHRIJVINGEN betaal je enkel het lidgeld (zie punt 2) en pas je jouw contactgegevens aan in de groepsadministratie (zie punt 3).

2. Betalen van het lidgeld

Het lidgeld voor elk lid bedraagt dit jaar 37,00 EUR en moet gestort worden op het rekeningnummer BE72 4732 1833 3116 met mededeling ‘lidgeld + NAAM + TAK’

3. Invullen steekkaart

Wij hebben de contact- en medische gegevens van onze leden nodig. Deze gegeven staan in de individuele steekkaart.

• NIEUWE LEDEN moeten een nieuwe steekkaart aanmaken (zie stappenplan op de pagina ‘lid worden)
  • Bij HERINSCHRIJVING moet de steekkaart opnieuw ingevuld zijn. (Contactgegevens kunnen veranderd zijn? Medische toestand veranderd in de afgelopen jaren?). Let op; om je steekkaart bij te werken, moet je eveneens een account aanmaken zoals vermeld op de pagina ‘lid worden’ volgens het stappenplan.

De steekkaart wordt ingevuld/ aangepast op de volgende site: https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/groepsadmin/.

Uit ervaring weten wij dat er heel wat problemen zijn in verband met het invullen van de steekkaart. Daarom hebben wij zelf in de onderstaande PowerPoint een steekkaart ingevuld als voorbeeld. Als je deze bekeken hebt, zou het invullen een pak gemakkelijker moeten gaan!

Voorbeeld Individuele Steekkaart-PPT

Indien er nog vragen/ problemen zijn i.v.m. het inschrijven kan je altijd terecht bij onze VGA door een mailtje te sturen naar hanna.debruyne@scoutingpolderwolven.be of door gewoon een mailtje te sturen naar polderwolven@gmail.com