Activiteitenkalender januari – mei 2021

Dit is de activiteitenkalender voor de periode januari – mei 2021. Bekijk deze goed.

Door de huidige coronamaatregelen zullen de kapoenen en welpen in real life activiteit hebben in bubbels van 10. Hun activiteiten gaan bij voorkeur buiten door. De jonggivers hebben ook in real life activiteit in bubbels van 10 en houden die verplicht buiten. Indien de maatregelen veranderen, houden we u daarvan zo snel mogelijk op de hoogte.

Bekijk de kalender goed. Om de verschillende bubbels goed gescheiden te houden, spreken de verschillende groepen af op verschillende locaties (zie activiteitenkalender).

Nog enkele belangrijke opmerkingen voor kapoenen en welpen die activiteit hebben.

  1. Mondmasker is niet verplicht voor -12-jarigen maar mogen we vragen om toch een mondmasker met uw kapoen of welp mee te geven. Mondmaskers zijn verplicht voor +12 (jonggivers).
  2. De activiteiten vinden zoveel mogelijk buiten plaats, mogen wij daarom vragen bij elke activiteit uw kapoen of welp stevig aan te kleden. De jonggivers hebben sowieso buiten activiteit, kleed dus ook hen goed aan.
  3. Om hygiënische redenen raden wij aan om elk kind een eigen drinkfles en stuk fruit/vieruurtje mee te geven naar de activiteit.
  4. Kan je eens een keertje niet komen? Verwittig dan de takleiding.
  5. Is iemand uit het gezin ziek? Kom dan a.u.b. niet en verwittig ons. 

Activiteitenkalenderjan-mei21DEF