Activiteitenkalender 2018 – 2019

Activiteitenkalender FEBRUARI – MEI 2018

Hoera! De activiteitenkalender voor het tweede semester staat online!

Klik rechts op ons logo om de activiteitenkalender te downloaden.

Gelieve de kalender regelmatig te raadplegen. Soms gaan de activiteiten door op een ander uur of een andere locatie. Af en toe dienen onze gasten zelf  iets mee te brengen, dit staat steeds vermeld op de kalender.

! Eventuele wijzigingen worden aangekondigd via onze facebookpagina.

Beste ouders

In onderstaand bestand(en) staan alle activiteiten voor alle takken terug. Zo weet je welke leuke activiteit we (bijna) iedere week doen. Soms wordt er iets speciaals meegedeeld dat je moet meebrengen naar de activiteit. Het kan ook zijn dat de activiteit op een andere locatie doorgaat of op een ander tijdstip. Regelmatig de kalender checken is dus de boodschap!

Het ene bestand is een online versie van de activiteitenkalender:
act-sept-dec-2017

Maar we hebben ook een printversie voor de liefhebbers:
act-sept-dec-2017-printversie

weekend kapoenen / welpen

In onderstaand document staat alle info omtrent het weekend van de welpen en kapoenen.
Is er iets niet duidelijk of zit je met vragen? Aarzel dan niet en stuur ons op polderwolven@gmail.com een mailtje. Je kan de leiding ook altijd persoonlijk aanspreken op een van de activiteiten.

Brief-weekend-2017