Activiteitenkalender 2021-2022

Dit is de activiteitenkalender voor het eerste semester. Bekijk deze goed want dit scoutsjaar wordt een ‘specialleke’: door een (voorlopig) leidingstekort hebben de takken niet meer wekelijks activiteit, maar (ongeveer) om de twee weken.

Kortom, bekijk de kalender goed, want alleen zo weet je wanneer er activiteit is en wanneer niet.

De activiteiten gaan gewoonlijk door in onze scoutsloods (Brugsesteenweg +7, 8420 Wenduine) van 14u tot 17u tenzij anders vermeld in de kalender.

Activiteitenkalender september – december ’21

Activiteitenkalender januari – mei 2021

Dit is de activiteitenkalender voor de periode januari – mei 2021. Bekijk deze goed.

Door de huidige coronamaatregelen zullen de kapoenen en welpen in real life activiteit hebben in bubbels van 10. Hun activiteiten gaan bij voorkeur buiten door. De jonggivers hebben ook in real life activiteit in bubbels van 10 en houden die verplicht buiten. Indien de maatregelen veranderen, houden we u daarvan zo snel mogelijk op de hoogte.

Bekijk de kalender goed. Om de verschillende bubbels goed gescheiden te houden, spreken de verschillende groepen af op verschillende locaties (zie activiteitenkalender).

Nog enkele belangrijke opmerkingen voor kapoenen en welpen die activiteit hebben.

1. Mondmasker is niet verplicht voor -12-jarigen maar mogen we vragen om toch een mondmasker met uw kapoen of welp mee te geven. Mondmaskers zijn verplicht voor +12 (jonggivers).
  2. De activiteiten vinden zoveel mogelijk buiten plaats, mogen wij daarom vragen bij elke activiteit uw kapoen of welp stevig aan te kleden. De jonggivers hebben sowieso buiten activiteit, kleed dus ook hen goed aan.
  3. Om hygiënische redenen raden wij aan om elk kind een eigen drinkfles en stuk fruit/vieruurtje mee te geven naar de activiteit.
  4. Kan je eens een keertje niet komen? Verwittig dan de takleiding.
  5. Is iemand uit het gezin ziek? Kom dan a.u.b. niet en verwittig ons.

Activiteitenkalenderjan-mei21DEF

Activiteitenkalender 2018 – 2019

Activiteitenkalender FEBRUARI – MEI 2018

Hoera! De activiteitenkalender voor het tweede semester staat online!

Klik rechts op ons logo om de activiteitenkalender te downloaden.

Gelieve de kalender regelmatig te raadplegen. Soms gaan de activiteiten door op een ander uur of een andere locatie. Af en toe dienen onze gasten zelf  iets mee te brengen, dit staat steeds vermeld op de kalender.

! Eventuele wijzigingen worden aangekondigd via onze facebookpagina.

Beste ouders

In onderstaand bestand(en) staan alle activiteiten voor alle takken terug. Zo weet je welke leuke activiteit we (bijna) iedere week doen. Soms wordt er iets speciaals meegedeeld dat je moet meebrengen naar de activiteit. Het kan ook zijn dat de activiteit op een andere locatie doorgaat of op een ander tijdstip. Regelmatig de kalender checken is dus de boodschap!

Het ene bestand is een online versie van de activiteitenkalender:
act-sept-dec-2017

Maar we hebben ook een printversie voor de liefhebbers:
act-sept-dec-2017-printversie